Як заробити гроші в інтернеті без вкладень

 
Як заробити гроші в інтернеті без вкладень
 Тема заробітку в інтернеті дуже популярна, тим більше, що в даний час мало не половина соціального життя проходить в мережі. Маса пропозицій про роботу, підробіток і навіть високий стабільний дохід надходить звідусіль, але при цьому важливо не попастися на обман. У цій статті розглянемо перевірені часом і досвідом ресурси користувачів.

   Робота в інтернеті без вкладень, як правило, не приносить доброго доходу. Один з провідних маркетологів в мережі зазначає, що ефективними і прибутковими стануть ті способи заробітку, для яких потрібні хоча б невеликі вкладення або готовий розкручений сайт.

Як заробити в інтернеті новачку

   Навіть некваліфікованому працівнику без спеціальних знань заробити в інтернеті можна, але розраховувати на пристойні суми не доводиться. Найдоступніше - виконання нескладних завдань.
   Заробіток на кліках, лайках, листах, переглядах реклами. Оплата таких завдань вимірюється центами або навіть копійками, іноді парою рублів. Але перевага в тому, що їх можна виконувати десятками в день, тоді і сума набігає відчутна. 
   «ФорумОк» - біржа постінгу, комплексна система просування сайтів, послуг і товарів в соціальних сервісах рунета: форуми, блоги, Твіттер, ВКонтакті, Фейсбук, Інстаграм, Однокласники, G + і Ютуб. 
   Заробіток на опитуваннях не принесе реальних грошей. Там платять бонусами, які потім можна обміняти на товар на тих же анкетах. Наприклад, пропонують проходити опитування за винагороду, але анкети надсилають не так часто, як хотілося б.
   Заробляють і за допомогою мобільного. Буде потрібно переглядати відео або встановлювати певні програми (Whaff, AdvertApp, AppCent і ін.).
   Воркзіла - пропонує оплачувані завдання для людей з різним рівнем підготовки. Робота починається від звичайного набору тексту або розміщення відгуків, до адміністрування інтернет-магазинів і перекладу з іноземних мов.
   РуКапча пропонує заробити на введенні тексту з зображень, так звану капчу. Робота монотонна, але і не вимагає особливих зусиль.
   Повністю пасивний дохід приносить розширення для браузера SE, але в такому випадку доведеться змиритися з переглядом реклами.
   Такі методи хороші для старту роботи в мережі. Вони дадуть загальне уявлення про те, як працюють біржі, в який бік прагнути і розвиватися, але при цьому не віднімають багато часу.

Як заробити в інтернеті своїм розумом

   Для тих, хто володіє хоча б початковими навичками в якійсь галузі, є більш дохідні пропозиції про роботу. Знайти завдання найпростіше на біржах копірайтингу.
   Копірайт - написання контенту за гроші. Потрібно виконувати завдання різного характеру, від тексту на візитку до оглядових статей на вузьку тематику.
   Рерайт - це переробка вже готового матеріалу в мережі. Можна самостійно переписувати статті і надалі продавати їх або ж відразу шукати замовлення на рерайтинг.
 Редагування тексту зажадає глибоких знань мови. Таких завдань набагато менше, ніж на написання текстів.
   Створення сайтів. Як правило, на біржі копірайту віддають нескладні завдання: ленденги або невеликі сайти, для написання яких не потрібно участі професіонала.
   Робота з графічними редакторами потрібна для виконання замовлення по створенню рекламного банера, листівок, промо-матеріалів і т. д.
   Популярний Ютуб-канал приносить хороший дохід за рахунок показу на ньому реклами. Для цього потрібно знімати цікаві, корисні, смішні відео, які будуть користуватися попитом у глядача.
   Киберсквоттінг - перепродаж доменів. Для цього потрібно підбирати незареєстровані домени і перепродувати тим, кому цей домен буде цікавий.
   У цій роботі потрібно докласти зусиль і час, а й оплата тут набагато вище, ніж за просте введення капчі. Добре себе зарекомендували також біржі Etxt, Advego, ТурбоТекст. Рівень оплати залежить від складності завдання і професіоналізму виконавця. Новачкові багато чого чекати не варто, але з ростом рейтингу збільшується і довіра замовників, тому стає легше знайти більш цікаві і краще оплачувані завдання.

Заробіток в інтернеті на рефералах

   Найбільший дохід в інтернеті принесе робота з рефералами і партнерками. Тут також не потрібні вкладення, але ефект буде тільки при наявності розкрученого сайту, аккаунта або іншого майданчика. Практично у всіх інфопродуктів є партнерська програма. Така система створена для залучення на сайт великої кількості користувачів.
   Суть реферальних посилань полягає в тому, що реферер розміщує їх на різних майданчиках, а інші користувачі переходять по цих посиланнях і реєструються. Заробіток накопичується з реєстрацій і відсотка від заробітку рефералів. Чим більше рефералів, тим вищий заробіток. Система побудована за принципом піраміди, але не вимагає грошових вкладень.
   Партнерські програми є також у Міралінкс, Гогетлінкс, 60 сек, Воркзілла, Вктаргет, BestChange, МегаІндекс, ГетГудЛінкс, РотаПост, Адвего, РуКапча, АліЕкспресс і багатьох інших.
   Щоб реферальні посилання приносили більший дохід, потрібно розвивати і просувати свій сайт. Збільшити трафік - значить примножити кількість відвідувань. Знання інтернет-маркетингу допоможуть грамотно побудувати стратегію щодо збільшення трафіку і його стабільності. Навчитися цьому можна самому або методом проб і помилок, або пройшовши навчання.
   Це лише невеликий список найпоширеніших способів заробітку в інтернеті. У мережі їх тисячі, потрібно тільки підібрати відповідний для себе. Щоб збільшити доходи, можна поєднувати основну роботу з декількома іншими джерелами заробітку.