Сервіс пошуку віддаленого вихователя

   
Сервіс пошуку віддаленого вихователя
Сервіс пошуку віддаленого вихователя - бізнес ідея, рівних якій на даний монет не існує. Це один з найбільш рентабельних видів бізнесу. Все пояснюється його величезною користю для суспільства. Сьогодні все більше число мам і тат воліє передати свої нелегкі обов'язки по вихованню дитини в руки професіоналів. Причин тому є дуже багато: бізнес, робота, постійні відрядження, престиж та ін. Реалізувавши таку ідею, ви зможете допомогти людям вирішити їх проблему. Не сумнівайтеся, що вони щедро віддячать вам за це.

   Сервіс пошуку віддаленого вихователя - досить незвичайна бізнес ідея. Вона тільки стає популярною, і пов'язана така популярність з розвитком сучасних технологій. Найчастіше батьки, щоб якось зайняти свою дитину в той час, поки вони працюють, дають йому в руки планшет або мобільний телефон. Але Інтернет, крім величезних плюсів, таїть в собі небезпеку. Щоб бути впевненими в тому, що їх дитина проводить час з користю, а не на шкоду собі, багато мам і тат задумалися про наймання віддаленого вихователя, який допоможе малюкові в розвитку і навчанні. Такий фахівець може позайматися з дитиною через скайп або пограти з ним в якусь корисну онлайн гру. Також можливе навчання дітей іноземним мовам в режимі онлайн. Подбайте про те, щоб у вашій базі були фахівці зі знанням основних іноземних мов (англійська, німецька, іспанська, китайська, італійська, французька і т.п.).
   Час перебування віддаленого вихователя в мережі - від декількох хвилин до декількох годин в день. Для більшої успішності освітнього процесу потрібна спеціальна програма занять.
   Врахуйте той факт, що вибір віддаленого вихователя багато в чому залежить від людського фактора, тобто особистих поглядів і думок батьків. Нерідко трапляється так, що мами шукають працівника, орієнтуючись не на потреби дитини, а на особисті переваги. Це говорить про те, що через свій сервіс ви повинні запропонувати самих різних фахівців. Тільки в цьому випадку вам вдасться задовольнити потреби різних батьків.

   З ЧОГО ПОЧИНАТИ БІЗНЕС? Якщо вас приваблює дана бізнес ідея, то почніть її реалізацію з реєстрації індивідуального підприємця. Для цього необхідно звернутися в податкову інспекцію. Буде потрібно оформити чимало документів. Будьте гранично уважні. Помилки можуть призвести до значного штрафу.
   Потім необхідно створити сайт, через який ви і будете працювати. Якщо ви володієте необхідними знаннями і маєте багатий досвід, робіть все самі. В цьому випадку вам вдасться непогано заощадити. Якщо ж досвіду зі створення та розкрутки сайтів у вас немає, то зверніться за допомогою до професіоналів. В Інтернеті знайти їх буде нескладно.
   Потім приступайте до найголовнішого етапу - підбору вихователів. Це обов'язково повинні бути досвідчені фахівці, які мають відповідну освіту. Зверніть увагу на колишніх вихователів дитячих садків, на вчителів початкової школи, які в даний момент знаходяться на пенсії.
   Врахуйте, що на вашому сайті на кожного вихователя має бути складено докладне досьє. Анкети обов'язково повинні перебувати у вільному доступі для потенційного клієнта.
   Обов'язково прорекламуйте свій бізнес. Це істотно збільшить ваші шанси на успіх. Реклама може бути розміщена в соціальних мережах, на тематичних форумах, де збирається дуже багато мам. Безумовно, наскільки б ефективним не був піар, головне - якісно надавати послугу. Якщо вихователями, яких ви запропонували, залишаться задоволені, то не сумнівайтеся в своєму успіху.
   Вашими потенційними клієнтами є:
  • турботливі мами і тата;
  • бабусі та дідусі;
  • спеціалізовані санаторії.

   Однак перш ніж приступити до реалізації цієї бізнес ідеї, все детально продумайте, складіть бізнес-план. Спланувавши все правильно, ви зможете не сумніватися в успішності бізнесу, причому в найкоротші терміни.
   Сервіс пошуку віддаленого вихователя - бізнес ідея, завдяки якій ви зможете і заробити, і принести користь не тільки дітям, а й усьому суспільству. Як тільки ваш бізнес розшириться до певних розмірів, ви зможете пропонувати якісь інші інноваційні продукти.